Välj en sida

Med alla nedslående rapporter om tillståndet för vår planet just nu, så känner vi på Mobergs att vi vill förmedla lite positiva nyheter om ny teknik så här i adventstider. Ny teknik som hjälper oss att bättre ta hand om oss själva och hela planeten.
I år kommer vår julhälsning därför i form av en “fyrstegsraket” med små tomtebloss om positiv utveckling inom Mobergs verksamhetsområde, ett vid varje adventshelg.

Vi förenar nytta med nöje
Naturligtvis bidrar vi med lite hjärngymnastik också, helt enligt traditionen. I år får du hela fyra möjligheter att anstränga de små grå. Det sägs ju att regelbunden träning är den bästa!


magnetism livsmedel www

Ny teknik ser till att maten är fri från främmande partiklar

Simultan multifrekvens, lägg det på minnet! Det är nämligen tack vare denna teknik som vår mat numera kan vara fri från främmande partiklar. Simultan multifrekvens innebär detektion på flera sekvenser samtidigt, vilket gör det möjligt att förbättra precisionen på kontrollerna avsevärt!

Livsmedel som tidigare har varit svåra att kontrollera på ett kvalitetssäkert sätt kan detekteras på en helt ny nivå, tack vare ”simultan multifrekvens”. Läs mer om vad detta innebär för vår livsmedelskvalitet här

Metalldetektorn INTUITY från Mobergs/Sesotec använder sig av den nya tekniken.
Läs mer om INTUITY här


Skärmavbild 2019 12 11 kl. 12.42.40 e1576148322687

Julkluring nr 3

Testkulor används för att kontinuerligt kontrollera prestandan på metalldetektorn. De finns i många olika storlekar och utföranden.

En testkula med diameter 1,0 mm är 25% större än en på 0,8 mm – eller?
Hur mycket större volym/massa har den?
1. 25%
X. 56%
2. 95%


Vinn två biobiljetter
Om du lyckas knäcka alla fyra adventsgåtorna så skicka in dina svar till oss på sales@mobergs.com senast den 5 januari. Vi lottar ut ett antal biobiljetter bland er med rätta svar! Vinnarna meddelas i mitten av januari.
Nästa gåta kommer om en vecka lagom till fjärde advent. Lycka till!

Här hittar du julkluringen från förra veckan

Mobergs önskar en fin tredje advent!

Moberg produktkontroll christmas2

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!