VISUELL LIVSMEDELS- OCH FÖRPACKNINGSINSPEKTION

Mobergs Produktkontroll är återförsäljare för Trivision A/S produkter för visuell livsmedels- och förpackningsinspektion.

Kraften i vision-baserad täthetskontroll av förpackningar

Vision-baserad täthetskontroll inspekterar effektivt förseglingar av livsmedelsförpackningar och säkerställer att endast färska produkter med optimal hållbarhet lämnar fabriken.

VisioCompact

Möt VisioCompact™ – en helt ny kompakt visionslösning för förpackningsindustrin

VisioCompact™ är ett extremt kompakt visionsystem för grundlig och automatiserad förpackningsinspektion i produktionslinjer. Den blir därmed ett bra tillskott till serien av standardiserade inline-lösningar från TriVision.

Den nya visionslösningen är utvecklad som en fristående enhet med inbyggt transportband, manöverpanel och utsortering. Som en helhetslösning med kompakt design och flera konfigurationsalternativ för transportband passar VisioCompact™ i de allra flesta produktionslinjer.
En eller flera kameror kan kopplas till enheten för att inspektera etiketter, grafik, datummärkning och streckkoder på alla sidor av förpackningen.
Läs mer om VisioCompact™ här

Varför visuell inspektion?

  • Kundernas ständigt ökande krav på felfria produkter
  • Producenters strävan efter högre kvalitet, mindre svinn och bättre lönsamhet
  • Lagar och föreskrifter för märkning av livsmedel kräver bättre kontrollsystem
  • Snabbare produktionsflöden kräver maskinell optisk teknik
  • Kvalitetsgarantier och kontroll är av högsta vikt för producenter och återförsäljare

Mer om visuell inspektion i broschyren här (pdf)

Livsmedelsinspektion

Det viktigaste för konsumenten är det viktigaste för er

Det som är viktigt för konsumenten bestämmer vad som är viktigt för er som producenter att inspektera. Det kan röra sig om mängden av topping på en djupfryst pizza, antalet nötter på ett bakverk eller huruvida en viktig sås finns med i förpackningen till färdigrätten. Allt detta kan inspekteras med hjälp av TriVisions system.

Förpackningsinspektion

Matsvinn från defekta förpackningar kan minskas med ny teknik

PRESSMEDDELANDE FRÅN 2019-01-29

Matsvinn är en global utmaning och FAO (FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation) uppskattar att matsvinnet varje år uppgår till svindlande 1,3 miljarder ton. Nu kan ny teknik förhindra detta och svenska Mobergs Produktkontroll har ingått samarbete med danska Trivison A/S som tillhandahåller den senaste visuella tekniken i sina lösningar för livsmedelsbranschen.

Läs hela pressmeddelandet här

Visar alla 3 resultat

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!