Välj en sida

VÅRA TJÄNSTER

Mobergs Produktkontroll tillhandahåller flera olika tjänster kopplade till den utrustning och de produkter vi säljer. Här hittar du ett urval av våra tjänster.

Serviceavtal

SERVICEAVTAL

Med Mobergs förmånliga serviceavtal kommer vi på årlig basis ut en eller flera gånger för att verifiera funktion och prestanda på magneter och metalldetektorer.

Service 1 e1685512798529

DRIFTSÄTTNING

Mobergs assisterar gärna vid driftsättning av utrustning från oss. Vi säkerställer att allt är korrekt monterat enligt instruktion och att personalen är utbildad och har tillgång till manualer.

Reservdelshotell

RESERVDELSHOTELL

Vi håller viktiga reservdelar till er produktion i lager hos Mobergs på nära håll. Det skapar trygghet och säkerställer att er produktion inte behöver stå stilla någon längre tid.

magnetvalidering ny

MAGNETVALIDERING

När testade ni era magnetsystem senast? Era magnetsystem kanske är alldeles nya, men hur är prestandan efter 5, 10 eller 20 år i produktionen? Mobergs utför årliga kontroller och mäter magneternas styrka.

Serviceavtal

HYRA ELLER LEASA UTRUSTNING

Ibland kan det vara en god idé att leasa eller hyra utrustningen till företaget istället för att köpa. Ni betalar för nyttjandet av utrustningen och inte till själva ägandet och behåller er likviditet.

Mobergs moderna verkstad

VERKSTAD

Mobergs hjälper gärna till med reparationer och underhåll i vår egen moderna verkstad i Staffanstorp. Det är ofta ett kostnadseffektivt alternativ och har fler viktiga fördelar.

Utbildning vid köp av ny utrustning

UTBILDNING

Innan leverans av ny utrustning från Mobergs håller vi alltid utbildning för optimalt och korrekt nyttjande av nya maskiner och system. Vi kommer antingen ut till er och utbildar på plats, men kan också hålla den i vårt utbildningscenter i Staffanstorp.

KONTAKTA OSS

Hör av er till oss på Mobergs när ni behöver hjälp med någon av ovanstående tjänster. Ring +46 (0)40 680 80 60 eller skicka e-post här

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!