Välj en sida

Med alla nedslående rapporter om tillståndet för vår planet just nu, så känner vi på Mobergs att vi vill förmedla lite positiva nyheter om ny teknik så här i adventstider. Ny teknik som hjälper oss att bättre ta hand om oss själva och hela planeten.
I år kommer vår julhälsning därför i form av en ”fyrstegsraket” med små tomtebloss om positiv utveckling inom Mobergs verksamhetsområde, ett vid varje adventshelg.

Vi förenar nytta med nöje
Naturligtvis bidrar vi med lite hjärngymnastik också, helt enligt traditionen. I år får du hela fyra möjligheter att anstränga de små grå. Det sägs ju att regelbunden träning är den bästa!


Blandade bönor på planka

Senaste optiska tekniken tar bättre hand om våra närodlade livsmedel

Större effektivitet och mindre svinn är målet när Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter nyligen bytte till senaste teknikens optiska sorteringsutrustning.

Den optiska sorteringsmaskinen Quasar är ämnad för bulkgods såsom gryn, bönor, nötter, flingor och granulat. Den har en ny avancerad optisk processor som rensar bort partiklar som helt eller delvis avviker i färg, form eller sammansättning med mycket hög precision och enkel hantering.

Läs mer om optisk sortering här


harmon lincoln

Julkluring nr 2

Vi ser mer än vi tror! Här till vänster ser du ett mycket litet porträtt av en känd person, uppförstorat så att varje liten pixel syns.

Kan du se vem bilden föreställer?


Vinn två biobiljetter
Om du lyckas knäcka alla fyra adventsgåtorna så skicka in dina svar till oss på sales@mobergs.com senast den 5 januari. Vi lottar ut ett antal biobiljetter bland er med rätta svar! Vinnarna meddelas i mitten av januari.
Nästa gåta kommer om en vecka lagom till tredje advent. Lycka till!

Här hittar du julkluringen från förra veckan

Mobergs önskar en fin andra advent!

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!