Välj en sida
HR gokart

Jobba hos oss

Mobergs är alltid intresserade av att få kontakt med dig som har god teknisk utbildning och/eller erfarenhet från förpacknings- eller återvinningsbranschen.

JUST NU SÖKER VI EN SERVICETEKNIKER – LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR

 

Varför jobba hos oss?

På Mobergs arbetar vi med försäljning, installation och service av utrustning för kvalitetskontroll och materialsortering samt projekterar och tillverkar kundanpassningar och specifika lösningar. Vi arbetar långsiktigt med nöjda och återkommande kunder i hela Skandinavien.
Idag är vi fem personer som arbetar med hela kedjan från marknadsföring och försäljning till idrifttagning och service. I vår lilla organisation får man möjlighet att prova på det mesta (inköp, försäljning, import, projektledning, driftsättning, utbildning, service etc).
Våra lokaler och vårt fina showroom ligger numera i Staffanstorp.

Vill du jobba med service/support och/eller teknisk försäljning till svensk industri är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Har du frågor får du gärna kontakta Fredrik Moberg på telefon 040-6808061 eller e-post.

Du kan bli en i gänget. Välkommen att höra av dig!

Mobergs söker servicetekniker!

Vi är marknads- och teknikledade inom vår bransch och nu letar vi efter vår nästa nyckelspelare inom teknisk support. Vi på Mobergs är ett tight team och söker dig som trivs med frihet, variation och ansvar.
Vi erbjuder en arbetsplats där du kontinuerlig utmanas och utvecklas. Trivs du med att arbeta med service, kvalitet och moderna lösningar? Då är detta något för dig!

LÄS MER OM TJÄNSTEN HÄR

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Jobba hos Mobergs?

1 + 2 =

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!