Välj en sida

Idag den 8 september öppnar ”Virtual Process Show 2020” med digitalt närvarande företag som visar upp det senaste för processindustrin. Mobergs leverantör Sesotec är ett av en lång rad deltagande företag som alla ställer upp med en virtuell mässmonter. Alla som anmäler sig till mässan får möjlighet att förkovra sig bland digitala föreläsningar och virtuellt spatsera runt och bekanta sig med nyheter i sina respektive branscher. Virtual Process Show 2020 pågår fram till och med den 11 september.

GeniusOne – den nya styrenheten för metalldetektorer

GeniusOne är den nya styrenheten för metalldetektorer som används på transportörer och fallrör såväl vid ankomstkontroll som slutlig kvalitetskontroll i all typ av process- och tillverkningsindustri.
Vi lever alla med pekskärmar i vardagen och är vana vid att kunna navigera runt i menyer utan manual. Så blir det även på metalldetektorerna när nya GeniusOne kommer med pekskärm som standard.

Standard är även USB och Ethernet anslutning för att enklare koppla upp sig mot andra system och flytta information från loggbok m.m. Inte minst är fjärrstyrd service och support av stor betydelse i dessa tider.

GeniousONE monterad
Virtuell mässa med det senaste för processindustrin öppnar idag! 3

Så här fungerar metallseparatorn Rapid Pro Sense med den nya styrenheten GeniusOne.

AI mindre www
Virtuell mässa med det senaste för processindustrin öppnar idag! 4

Artificiell intelligens tar metalldetektion till nya höjder

THiNK är den nya mjukvaran för metalldetektorn INTUITY som kommer att revolutionera prestandan och resultera i högre detekteringsprecision, mindre matsvinn och möjlighet att undersöka livsmedelsprodukter förslutna i metallförpackningar. Livsmedel och förpackningar som tidigare har varit svåra att kontrollera på ett kvalitetssäkert sätt nu kan detekteras på en helt ny nivå med hjälp av THiNK.

Läs mer här

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!