Välj en sida

Metalldetektion med hjälp av AI erbjuder nya möjligheter

THiNK är den nya mjukvaran för metalldetektorn INTUITY som kommer att revolutionera prestandan och resultera i högre detekteringsprecision, mindre matsvinn och möjlighet att undersöka livsmedelsprodukter förslutna i metallförpackningar.
Livsmedel och förpackningar som tidigare har varit svåra att kontrollera på ett kvalitetssäkert sätt nu kan detekteras på en helt ny nivå med hjälp av THiNK.

Det handlar t.ex. om livsmedel som ost, kött, fisk och färdigrätter där en övergripande lägre frekvens har krävts för detektion, vilket gjort att precisionen inte har blivit så hög som man önskat. Det har bland annat inneburit sämre möjligheter att detektera partiklar och föremål av rostfritt stål.

Även metallförpackningar har ställt till med en del problem. Med hjälp av den nya mjukvaran THiNK blir det nu möjligt att undersöka produkter förslutna i metallförpackningar med metalldetektor.

Intuity
Artificiell intelligens tar metalldetektion till nya höjder 2

INTUITY + AI = SANT

Metalldetektorn INTUITY används främst inom livsmedelsindustrin monterad på transportband, lutande diabilder eller andra produkt transportsystem. Med teknologin  simultan multifrekvens kan detektion utföras på flera sekvenser samtidigt och det är möjligt att förbättra precisionen på kontrollerna avsevärt.

Läs mer om INTUITY här

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!