Välj en sida

Upptäck Mobergs tjänsteutbud – vi är med er hela vägen

Som kund hos Mobergs vill vi att du hela tiden ska känna dig trygg med den utrustning du har investerat i från oss. Därför erbjuder vi ett antal olika tjänster som vi ser kan underlätta och förenkla er vardag.

Mobergs kontrollerar utrustningen

Dags att teckna serviceavtal?

För att undvika produktionsstopp och kunna producera med maximal prestanda krävs det regelbundna tester och service. Med serviceavtal hos Mobergs kan ni känna er säkra på att alla produkter som har passerat era kontrollutrustningar är fria från främmande föremål.

Mobergs erbjuder förmånliga serviceavtal där vi på årlig basis utför servie och verifierar funktion och prestanda på er utrustning. Med planerad service slipper ni onödiga kostnader som tillkommer vid akuta insatser.
Läs mer om våra serviceavtal här

Kontrollera era magneter regelbundet

För att undvika att er produktion kontamineras av främmande föremål validerar vi era magneter för att säkerställa att de har bibehållen styrka, inte är skadade eller behöver bytas ut.

Mobergs erbjuder magnetvalidering där vi på årlig basis kommer ut till er och utför kontroll och uppmätning av magneternas styrka. Detta för att säkerställa att de uppfyller alla era krav och de kvalitetsstandarder som ni använder (t.ex. BRC).

Läs mer om magnetvalidering här

Magnetvalidering 1

Driftsättning

Mobergs hjälper till med driftsättning för att underlätta för er och säkerställa att utrustningen blir korrekt igångsatt. I samband med driftsättningen kontrolleras att montaget är gjort enligt instruktion och att all media är inkopplade samt manualer m m finns tillgängliga.

I samband med driftsättningen genomför vi utbildning av personalen samt inlärning av produkter.
Efter genomförandet finns möjlighet att få ett certifikat på utrustningens prestanda.

Läs mer om driftsättning här

Reservdelshotell

Att ha de ledtidskritiska komponenterna säkrade i ett reservdelslager skapar trygghet och säkerställer att er produktion inte behöver stå stilla någon längre tid. Hos Mobergs kan vi lagerhålla era reservdelar. Vi gör en gemensam beräkning på vilka som är de lämpligaste reservdelarna att lagerhålla för er räkning.

Läs mer om vårt reservdelshotell

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!