Välj en sida

Fullt fokus på kvalitet på Chark-SM i Göteborg

Snart styr vi åter mot Göteborg för att vara med som utställare på charkuteribranschens största mötesplats – Chark-SM den 26 – 27 oktober.

Här kommer över 750 olika produkter att tävla fördelade på 18 olika produktklasser såsom falukorv, köttbullar, lufttorkad skinka, julskinka och isterband! Här kommer de bästa svensktillverkade produkterna som går att hitta i landets charkuteridiskar att utses av en kunnig domarpanel, ett perfekt tillfälle att träffa och diskutera aktuella frågor med kollegor i branschen.

Här är det fullt fokus på kvalitet och det är förstås därför som Mobergs är med som utställare. Välkommen att titta förbi i monter 32!

Användbar utrustning för kött- och charkindustrin

VisioCompact™

VisioCompact™ är ett extremt kompakt visionsystem för grundlig och automatiserad förpackningsinspektion i produktionslinjer. Den blir därmed ett bra tillskott till serien av standardiserade inline-lösningar från TriVision.
Den nya vision-lösningen är utvecklad som en fristående enhet med inbyggt transportband, manöverpanel och utsortering. Som en helhetslösning med kompakt design och flera konfigurationsalternativ för transportband passar VisioCompact™ i de allra flesta produktionslinjer.
En eller flera kameror kan kopplas till enheten för att inspektera etiketter, grafik, datummärkning och streckkoder på alla sidor av förpackningen.

Läs mer här

VisioCompact
Flake Purifier

Raycon D+

Röntgendetektorn Raycon D+ tillhör en ny generation av röntgendetektorer för intelligent detektering av främmande föremål.

Vanligtvis använder maskiner för röntgeninspektion lika mycket energi oberoende av de inspekterade produkternas storlek. Raycon D+ däremot anpassar sin energianvändning till just de produkterna som skall inspekteras, vilket gör Raycon D+ till ett energisnålare alternativ. Detta resulterar i en längre livslängd samt mindre slitage på röntgenkomponenterna i maskinen.

Läs mer här

INTUITY

Metalldetektorn INTUITY används främst inom livsmedelsindustrin monterad på transportband, lutande diabilder eller andra produkt transportsystem. Med teknologin simultan multifrekvens kan detektion utföras på flera sekvenser samtidigt och det är möjligt att förbättra precisionen på kontrollerna avsevärt. INTUITY upptäcker alla magnetiska och ickemagnetiska metaller (järn, rostfritt stål, aluminium etc) oavsett var föroreningen är i produkten.
Läs mer här

Intuity
liquiscan pl web

LIQUISCAN PL

LIQUISCAN PL metallavskiljare för rörledningar är avsedd för inspektion av vätska och pastösa produkter. När metall detekteras avvisar ventilens mekanism föroreningen i en behållare. En mängd olika kopplingar är tillgängliga för att säkerställa enkel integration i alla typer av konventionella rörledningssystem.

Läs mer här

 

Välkomna till Mobergs monter nr 32!

Att besöka Chark-SM är helt gratis, så ta med er hela företaget och kom! Här kan ni föranmäla ert besök

Mer om Chark-SM hittar ni här

Hoppas vi ses på Chark-SM!

charkSM22

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!