Välj en sida


Med alla nedslående rapporter om tillståndet för vår planet just nu, så känner vi på Mobergs att vi vill förmedla lite positiva nyheter om ny teknik så här i adventstider. Ny teknik som hjälper oss att bättre ta hand om oss själva och hela planeten.
I år kommer vår julhälsning därför i form av en ”fyrstegsraket” med små tomtebloss om positiv utveckling inom Mobergs verksamhetsområde, ett vid varje adventshelg.

Vi förenar nytta med nöje
Naturligtvis bidrar vi med lite hjärngymnastik också, helt enligt traditionen. I år får du hela fyra möjligheter att anstränga de små grå. Det sägs ju att regelbunden träning är den bästa!


Nya generationen smarta röntgendetektorer – energisnålare och mer hållbara

Röntgendetektorn Raycon D+ tillhör en ny generation av röntgendetektorer för intelligent detektering av främmande föremål.
En av alla finesser med Raycon D+ är att den anpassar sin energianvändning till just de produkterna som skall inspekteras, vilket gör Raycon D+ till ett energisnålare och hållbarare alternativ

Läs mer om Raycon D+ här


Julkluring 1

På bilden här ser du en röntgad fot. Vi har ju ett antal ben i foten, men hur många procent utgör antalet ben i en fot av kroppens totala antal ben hos en vuxen människa?


1. ca 2%            X. ca 5%             2. Ca 10%


Vinn två biobiljetter

Om du lyckas knäcka alla fyra adventsgåtorna så skicka in dina svar till oss på sales@mobergs.com senast den 5 januari. Vi lottar ut ett antal biobiljetter bland er med rätta svar! Vinnarna meddelas i mitten av januari.
Nästa gåta kommer om en vecka lagom till andra advent. Lycka till!

Mobergs önskar en fin första advent

God Jul från Mobergs

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!