Välj en sida

Arbete pågår inför Scanpack 4 – 7 oktober

Nu pågår förberedelserna för mässmontern för fullt i våra nya lokaler i Staffanstorp. Kom och träffa nya och gamla medarbetare i Mobergs på Scanpack 2022! Mobergs finns i år i en ny och större monter i B-hallen, B08:01, på Svenska mässan i Göteborg den 4 – 7 oktober.
På Scanpack finns allt för den vetgirige och nyhetstörstande, med ledande varumärken, grossister, återförsäljare ocht leverantörer av de senaste innovationerna inom förpackningsdesign, material, teknik, utrustning, produktionsmetoder och logistik.
Här kan du läsa allt om vad som händer på Scanpack

Välkommen till Scanpack! Vi finns i monter B08:01!

Bjudkod för kostnadsfritt inträde till Scanpack: f7kk95-22014

Använd bjudkoden ovan när du registrerar dig till Scanpack nedan!

Att utforska i Mobergs monter

VisioCompact™

VisioCompact™ är ett extremt kompakt visionsystem för grundlig och automatiserad förpackningsinspektion i produktionslinjer. Den blir därmed ett bra tillskott till serien av standardiserade inline-lösningar från TriVision.

Den nya visionslösningen är utvecklad som en fristående enhet med inbyggt transportband, manöverpanel och utsortering. Som en helhetslösning med kompakt design och flera konfigurationsalternativ för transportband passar VisioCompact™ i de allra flesta produktionslinjer.
En eller flera kameror kan kopplas till enheten för att inspektera etiketter, grafik, datummärkning och streckkoder på alla sidor av förpackningen. LÄS MER HÄR

VisioCompact
Intuity

INTUITY

Med teknologin simultan multifrekvens kan metalldetektorn INTUITY utföra detektion med flera frekvenser samtidigt och det är möjligt att förbättra precisionen på kontrollerna avsevärt. INTUITY upptäcker alla magnetiska och ickemagnetiska metaller (järn, rostfritt stål, aluminium etc) oavsett var föroreningen är i produkten.
LÄS MER HÄR

Välkomna till monter B08:01!

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!