Välj en sida

Möt våren i Köln på Anuga Food Tec 19 – 22 mars

Anuga Food Tec är platsen om man vill hålla koll på det senaste inom innovativa lösningar för livsmedels- och dryckesindustrin. Här hittar ni allt för livsmedels- och dryckesproduktion – från processteknik och påfyllnings- och förpackningsteknik till livsmedelssäkerhet, förpackningar, digitaliseringslösningar och intern logistik. I år kommer det också att finnas en hel sektion för det senaste inom miljöteknik och energi.

 

Titta in hos våra samarbetspartners!

Sesotec
TriVision
Engilico

Hall 5.2 | Stand: A030 B031
Hård- och mjukvarulösningar för att eliminera främmande föremål i förpackningar och bulkgods

I år lanseras det nya trådlösa webbaserade Insight.WEB. Uppkoppling till er utrustning via telefon eller padda. Möjligheter att uppkoppla 10 utrustningar per router. Smidig uppkoppling och nerladdning av produktionsdata som snabbt ger visuell insyn.

Hall 8.1 | Stand: F038
Visionsystem för kvalitet och produktionseffektivitet i livsmedelsindustrin.

Bland de marknadsledande företagen i Europa inom vision och föreseglingsinspektion. De har mer än 20 års erfarenhet av visionteknik. Att erbjuda standardlösningar ger en stabilitet och snabbhet att i befintliga linjer kunna erbjuda lösningar utan större avbrott i produktion.  Implementerar enkelt och snabbt i fabrik.

Hall 8.1 | Stand: B020
Engilico – ny samarbetspartner specialiserad på läckagekontroll

Engilico är vår nya Belgienbaserade samarbetspartner som specialiserar sig på patenterad förseglingskontroll för flowpack. Engilicos utrustning är enkel att installera och företaget har mer än 200 installationer runt om i världen. SealScope® heter in-line-lösningen som Mobergs nu har i sortimentet.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!