Välj en sida

Sommarhälsningar från alla oss på Mobergs

Även vi på Mobergs tänkte ta lite ledigt i sommar, så fall i fall ni behöver komma i kontakt med oss kommer här lite tips. Kontoret och lagret kommer tidvis att vara obemannat under vecka 29-30. Får ni inte tag i oss personligen så går det alltid bra att ringa 040-680 8060 eller mejla till sales@mobergs.se.
Vi kontrollerar e-post och röstbrevlåda regelbundet och återkommer så fort vi kan.

Vi på Mobergs önskar en riktigt fin sommar och härlig semester!

 

Permanent markeringspenna (ej infällbar)

Ny tekniker börjar i augusti

Vi har letat och letat efter rätt kompetens och nu är det äntligen klart! I augusti börjar vår nya tekniker arbeta hos oss. Han heter Mats Paulsson och kommer att förstärka Mobergs leveranser på servicesidan rejält.

Vi säger varmt välkommen till Mats!

permanent markeringspenna (infällbar spets)

Med serviceavtal kan du ligga kvar i hängmattan i sommar

Ibland händer det som inte får hända, och ofta mitt i semestertider. Mobergs erbjuder vi förmånliga serviceavtal där vi på årlig basis kommer ut en eller flera gånger för att verifiera funktion och prestanda på magneter och metalldetektorer.

Med planerad service slipper ni onödiga kostnader som tillkommer vid akuta insatser. Er utrustning som blir servad årligen bidrar till att ni kan upprätthålla de kvalitetskrav som ni är certifierade för.

whiteboardpenna (infällbar spets)

Beställ era reservdelar i god tid

Se till att beställa era viktiga reservdelar till er produktion i god tid innan semestern. Att ha de ledtidskritiska komponenterna säkrade i ett reservdelslager skapar trygghet och säkerställer att er produktion inte behöver stå stilla någon längre tid.

Hos Mobergs kan vi lagerhålla era reservdelar. Vi gör en gemensam beräkning på vilka som är de lämpligaste reservdelarna att lagerhålla för er räkning.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!