Välj en sida

WeissbierOktoberfesten pågår för fulla muggar, eller snarare sejdlar (eller turister för den delen), och många har varit där senaste dagarna. Vi var tre från Mobergs Processkontroll som också tog flyget till München i veckan, men det blev tyvärr inte tid för Oktoberfesten. Det blev istället intensiv och mycket givande utbildning och konferens hos vår huvudfirma S+S i Schönberg. Företaget ligger vackert beläget i böljande landskap intill Nationalpark Bayerische Wald och några färska Weissbier från lokala bryggeriet fanns det förståss utrymme för.

Schönberg2010-1Efter ett 2009 med minskad orderingång var det imponerande att se hur produktionen detta året accelererat ordentligt. Fabrikens nya tillbyggnad främst avsedd för de större och skrymmande återvinningssystemen VARISORT blev klar under året och inrymde förutom montage av ett flertal sorteringsmaskiner en separat avdelning med en komplett linje för provkörning av kunders olika testmaterial.

Röntgendetektorn RAYCON har förärats med ny mjukvara som vi snabbt och enkelt anammade och kan visa mer av på Pack & Emballage mässan i Stockholm 20-21 oktober.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!