Välj en sida

Produkter

NyhetsbrevTOP

Ren produktion

Delar av metall, glas eller sten som hamnar på fel ställe är till skada både för människor och maskiner. Mobergs är specialiserade på magneter, metalldetektorer, röntgenteknik och inspektionssystem för tillverknings-, process- och återvinningsindustrin.
Med hjälp av oss kan du undvika reklamationer och stopp i produktionen.
Vår affärsidé är att leverera kompletta lösningar för detektering och avskiljning av metaller och andra främmande föremål. I vår verkstad bygger vi samman komponenter av välkända fabrikat till kundanpassade system. Med utbildning och tydliga instruktioner för handhavande och rutinkontroller blir driftsäkerheten den allra högsta.
Våra system och utrustningar klarar av att separera metall och andra främmande föremål i de flesta olika material och industrier, allt från metalldamm i pulver och livsmedel till mycket avancerade återvinningsprocesser.
Metalldetektorer identifierar och separerar alla slags metaller. Med röntgen, laser, infrarött ljus och kamerateknik kan föroreningar med avvikande färg, form och densitet avskiljas.
Under respektive bransch beskrivs några typer av maskiner vi erbjuder dig och de tillämpningar som de har. Om du vill veta mer eller om du har ett konkret problem som du vill ha löst är det bara att kontakta oss.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!