Välj en sida

Viktigt om plastens framtid på Pack & Plast i Malmö

Endagskonferensen Pack & Plast är tillbaka den 10 november i Malmö på Slagthuset för att fortsätta dialogen om plasten i våra förpackningar.
De senaste åren har det gjorts stora satsningar för att sätta plasten i cirkulation och producenter har hittat nya vägar för att ersätta plasten i sina förpackningar. Pack & Plast i Malmö är en mötesplats för beslutsfattare i förpackningens värdekedja med fokus på plasten i våra förpackningar.

Vill du veta mer om Pack & Plast 2022?
Här finns allt du behöver veta om talare och program för den 10 november

Vi är partner till eventet och finns på plats i utställningen. Som partner kan vi erbjuda dig ett rabatterat pris. Kontakta oss på sales@mobergs.se för rabattkod som ger dig 25% rabatt på avgiften.

 

 

Våra storsäljare för plast- och förpackningsindustrin

VisioPointer

Inspektionssystemet VisioPointer upptäcker matsvinn och förbättrar lönsamheten med hjälp av visuell förpackningsinspektion.

Med VisioPointer kan livsmedelsproducenter genomföra avancerad kvalitetskontroll av förpackningar med hjälp av flera olika inspektionstyper. Systemet kan inspektera etiketter och grafiska detaljer, streckkoder och tryck på alla sidor av förpackningen samt kontrollera förseglingen av förpackningen. Inspektionerna genomförs med hjälp av kamera och ljus både ovanför och under den inbyggda transportören.

Läs mer här

VisioPointer
Varisort+ Flex

Varisort+

Sorteringssystemet Varisort + erbjuder en effektiv, flexibel och lönsam lösning för sortering av olika material för återvinning.

VARISORT + är effektiv tack vare bland annat en driftsäker detektering av olika polymerer, färger, former, metaller och främmande material och hög sorteringshastighet.

Flexibiliteten innebär att ni kan kombinera upp till tre olika sensorer (N = near infrared, C = color/shape, M = metall) för bästa resultat. Nytt i VARISORT + är också möjligheten att välja till integration av FLASH teknologi för bästa möjliga detektering av färg och flaskor med tillsatser.

Läs mer här

INTUITY

Metalldetektorn INTUITY används främst inom livsmedelsindustrin monterad på transportband, lutande plan eller andra produkt transportsystem. Med teknologin simultan multifrekvens kan detektion utföras på flera sökfrekvenser samtidigt och det är möjligt att förbättra precisionen på kontrollerna avsevärt. INTUITY upptäcker alla magnetiska och ickemagnetiska metaller (järn, rostfritt stål, aluminium etc) oavsett var föroreningen är i produkten.
Läs mer här

Intuity

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!