Re-Sort
– ett steg närmare cirkulär produktion

På årets efterlängtade Fakumamässa är det premiär för det mobila metallseparationssystemet Re-Sort, ett system som gör det möjligt att rengöra plastgranulat som blivit utsorterad i produktionsprocessen. Utsorterat material innehåller ofta höga halter av metallföroreningar som måste tas om hand. Ökade produktionskostnader kan undvikas genom att rengöra det utsorterade materialet till en sådan nivå att det åter kan användas i produktionen. Re-Sort är en vidareutveckling av tidigare Presep, framtagen som ett modulärt system för att lätt kunna demontera, förflytta och anpassa.

Ett fiffigt sätt att skona miljön, sluta cirkeln i produktionen och samtidigt få bättre lönsamhet. Läs mer om Re-Sort här

Flake Scan
– sofistikerad analys med multisensorer

Analyssystemet Flake Scan, ett system med multisensorer för återvinning av plast. Med hjälp av Flake Scan kan man köra prover som analyserar fördelning av olika plaster och färger i samma system.

Multisensorerna innebär tidsvinster och fördelar för vidare bearbetning och ökar möjligheterna för återanvändning av materialet.

Här hittar du mer om Flake Scan

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!