Välj en sida

VisioCompact™ är ett extremt kompakt vision-system för grundlig och automatiserad förpackningsinspektion i produktionslinjer. Den blir därmed ett bra tillskott till serien av standardiserade inline-lösningar från TriVision.

Om VisioCompact™

Den nya visionslösningen är utvecklad som en fristående enhet med inbyggt transportband, manöverpanel och utsortering. Som en helhetslösning med kompakt design och flera konfigurationsalternativ för transportband, passar VisioCompact™ i de allra flesta produktionslinjer.
En eller flera kameror kan kopplas till enheten för att inspektera etiketter, grafik, datummärkning och streckkoder på alla sidor av förpackningar.

Enkel att skräddarsy för specifika behov

De olika konfigurationsalternativen för VisioCompact™ ger även tillverkare med begränsad plats i produktionslinje nya möjligheter att implementera en modern heltäckande visionslösning för effektiv och noggrann kvalitetskontroll av förpackningar. Med systemets olika konfigurationsmöjligheter kan en standardiserad lösning enkelt skräddarsys för att möta tillverkarens specifika inspektionskrav.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!