Välj en sida

Det senaste hittar ni på POWTECH!

POWTECH är världens största mötesplats för företag som processar olika typer av granulat, pulver och bulkmaterial. Snart går den av stapeln i tyska Nürnberg och vi på Mobergs Produktkontroll vill ge er lite förhandstips. Så lägg Nürnberg och 9 – 11 april på minnet.

I år kommer en hel rad av Mobergs leverantörer att medverka och här kommer ett urval.

Sesotec i monter 5-175

Vår tillverkare Sesotec kommer att visa metalldetektorer och separatorer för fallrör och pneumatisk transport. Ett exempel är metallseparatorn Rapid PRO-SENSE som används främst för kvalitetskontroll (produktrenhet) vid produktionen och kompoundering av plastgranulat. 
Läs mer här

Jakten på större kapacitet

Läs om hur Cleanaway PET Svenska AB i Norrköping klarade förra sommarens osannolikt långa värmebölja och det ökade behovet av PET återvinning genom att investera i två nya metallseparatorer (Rapid Pro-Sense) från Sesotec.
Läs hela artikeln här


Magnetgaller Magbox ECHD Easy-Clean

Eclipse i monter 3-441

Eclipse tillverkar högintensiva och lättrensade magnetiska separatorer för pulver och granulat främst inom livsmedelsindustrin. Ett exempel är magnetgallret Magbox ECHD som är lätt att integrera i existerande rörledningar med endast liten eller ingen ändring.
Läs mer här

Bortsorterade ärtor hos Lantmännen

Att hålla sig i framkant av teknikutvecklingen är en självklarhet för Lantmännen och ny teknologi i form av bl.a. Magbox ECHD togs i bruk under förra året. Läs hela artikeln här


Goudsmit i monter 1-416

Goudsmit är vår leverantör för magnetseparatorer avsedda för stora flöden av bulkgods inom främst process-, kemi- och återvinningsindustrin. En efterfrågad produkt i Sverige är deras överbandsmagnet som ofta används som separationsutrustning för att skydda krossar, hammarkvarnar och andra återvinningsmaskiner från skador orsakade av järnbitar.

Läs mer här

Överbandsmagnet med superkrafter

Den nya “superöverbandsmagneten” har utvecklats av Goudsmit i helt ny design då det efterfrågades av en kund i byggavfallssektorn. De efterfrågade ett effektivt sätt att göra rivningsmaterial så fritt från järn som det bara gick. Läs mer här

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!