Välj en sida

Om Mobergs behandling av personuppgifter enligt nya Dataskyddsförordningen (GDPR)

Den 25 maj träder den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft som stärker skyddet av dina personuppgifter. Mobergs värnar om sina kunders förtroende och vill därför informera om hur vi som bolag skyddar den information som våra kunder anförtror oss.
De företags- och eventuella personuppgifter du lämnar till oss används huvudsakligen för orderhantering, fakturering och leverans. De behövs för att vi ska kunna utföra vårt arbete på ett bra sätt för våra kunder.

Vi skyddar dina personuppgifter
Mobergs Produktkontroll AB är personuppgiftsansvariga för bolagets behandling av personuppgifter. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part, utom till de av våra underleverantörer som är s.k. personuppgiftsbiträden i samband med t.ex. utskick av kommunikation via e-post eller vanlig post. Syftet med våra utskick är här att informera om nyheter och nya relevanta rön i din branschen som kan ligga i ditt och ditt företags intresse.

Dina rättigheter
Du kan alltid välja att avregistrera dig från våra utskick via e-post. Du har också alltid rätt att ta del av vilka uppgifter vi sparar om dig och hur vi behandlar dessa. Kontakta oss gärna om du vill uppdatera dina kontaktuppgifter, eller om du vill att vi tar bort dem ur vårt kundregister.
För mer information om hur vi behandlar personuppgifter, kontakta oss på tel. 040-680 80 60 eller via e-post till sales@mobergs.com

 

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!