Välj en sida

Kom och testa eller hyr utrustningen hos Mobergs

Eftersom vi numera huserar i större lokaler i Staffanstorp, så har vi också fått möjlighet att erbjuda våra kunder att testa olika typer av utrustning på plats hos oss. Vårt nya showroom får mer och mer att erbjuda för varje dag som går just nu.

Metallseparationssystemet Re-Sort är ett exempel på utrustning som finns att titta på och testa. Eftersom Re-Sort är flyttbar, så finns nu även möjlighet att hyra systemet av oss.

Intresserad av att hyra? Kontakta oss på sales@mobergs.se eller ring 040-680 80 60.
I vår utställning har vi nu även den nya metallavskiljaren för renrum PROTECTOR MEDICAL som du kan läsa mer om längre ner i detta utskick.

Detta är Re-Sort

Detta är Re-Sort

Det mobila metallseparationssystemet Re-Sort används för att analysera bulkgods som är starkt förorenat med metallpartiklar. Först passerar granulatet ett magnetsystem med högintensiva neodymmagneter via en matare och vibrationsränna. Magnetsystemet skiljer alla järnmetallpartiklar, även järndamm. Systemet är utrustat med ”Easy Clean” alternativet för enkel rengöring. Det försorterade materialet passerar sedan metallavskiljaren RAPID VARIO, som avskiljer alla icke-magnetiska metallföroreningar.
Läs mer om Re-Sort här

VisioCompact
Protector Medical

PROTECTOR MEDICAL

Denna modell av PROTECTOR är framtagen för produktion i renrum och är en ”Last Chance Check Point”-
Metallavskiljaren PROTECTOR MEDICAL är placerad omedelbart ovanför materialinloppet på en formsprutnings-maskin, extruder eller formblåsnings-maskin. Den upptäcker alla magnetiska och icke-magnetiska metallföroreningar (stål, rostfritt stål, aluminium, …) – Läs mer här

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!