Välj en sida

Det senaste för process- och förpackningsindustrin på Interpack 2023

Den 4 – 10 maj går den stora förpackningsmässan Interpack av stapeln i Dusseldorf och vår producent Sesotec är med och visar det senaste i deras stora utbud av tekniska lösningar för livsmedels- och förpackningsindustrin.
I år fokuserar de lite mer på bulkgods, och här är tre av deras storsäljare, som Mobergs är återförsäljare för i Sverige.

Sesotecs monter finns i hall 11, C44.

Några av attraktionerna i Sesotecs monter är

Rapid 5000

Metallavskiljaren RAPID 5000 används för inspektion av bulkmaterial i fritt fall. Den upptäcker alla magnetiska och icke-magnetiska metallföroreningar (järn, rostfritt stål, aluminium etc) – även om sådana föroreningar är inneslutna i produkten. Metallföroreningar avvisas genom separationsenheten (”Quick Flap”). RAPID 5000 metallavskiljare används i första hand inom industrin med mycket höga hygieniska krav.

Läs mer här

 

Flake Scan
Flake Purifier

GF 4000

GF 4000 metallseparationssystem används främst för kvalitetskontroll inom livsmedels-, kemi- och läkemedels industrier. Alla systemkomponenter har konstruerats för att uppfylla stränga hygienkrav inom dessa branscher. Integrerade i rörsystem tar separatorerna bort magnetiska och icke-magnetiska metallpartiklar från pneumatiskt transporterade bulkmaterial, såsom granulat, pulver eller mjöl.

Läs mer här

 

LiquiScan VF

LIQUISCAN VF metallavskiljare för rörledning är avsedd för inspektion av korv, köttfärs, smältost, gourmetsallader, deg och liknande produkter.
När metall detekteras stoppas antingen fyllningsprocessen alternativt separerar en ventil automatiskt förorenat material till en behållare. LiquiScan kan även kombineras med AI-mjukvaran THINK för optimal precision.

Läs mer här

 

 

Flake Scan

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!