Välj en sida

Ännu en mastodontmässa avklarad. 166.000 besökare kom för att uppleva 2700 utställare från 60 länder. Som tur var kom inte alla till S+S montern, men intresset för produktinspektion var stort inte minst för RAYCON, dvs genomlysning med röntgenteknik, som man kunde läsa om bl a i tidningen PackMarknaden nr 5-2011 före mässan;

 Food11 PackMarknaden 5 11 Interpack
Premiär för nya röntgendetektorer
Tyska S+S lanserar en ny generation röntgendetektorer för en bred publik i samband med lnterpack. Det är en nyutveckling av serien Raycon som visas. Den hade smygpremiär på hemmaplan i april, på Pack & Emballage Öresund i Malmö, då de visades i Mobergs Processkontrolls monter.
Raycon detekterar främmande föremål och inspekterar produktavvikelser som trasiga, deformerade eller saknade produkter i en förpackning. Även luftbubblor, klumpar i en produkt eller felaktig vikt kan registreras.
Den nya generationen har fått förbättrad hygienisk och ergonomisk design, och detektorerna är mer kompakta än föregångarna. Röntgenkällan är placerad under transportbandet, vilket gör att inspektionsbredden inte reduceras när höga förpackningar sa inspekteras.
Raycon-serien har en ny mjukvara som klarar av inspektion av upp till 600 produkter per minut, alltså tio i sekunden. Samma enhet kan dessutom hålla reda på upp till fem parallella produktionsflöden.
Hall 13, monter A90

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!