Välj en sida

Hur får vi rätt plast på rätt plats, och gärna återvunnen sådan?

– Välkommen på Pack & Plast i Malmö den 11 november

Hur ser egentligen framtiden ut för plastförpackningar? På Pack & Plast 2021 träffar vi experter i hela värdekedjan och tillsammans reder vi ut begreppen och belyser komplexa utmaningar för industrin. Vi kommer bland annat att diskutera förutsättningarna för ökad återvinning, kraven på cirkulär design, biomaterialens framtid, EU:s direktiv för engångsplast och hur kunskap och samordning kan leda till hållbar plastanvändning.
Här hittar du hela programmet

Anmäl dig via länkarna nedan och få 20% rabatt på priset

I år blir det en hybridkonferens, d.v.s. vid samma tidpunkt levererar vi samma upplevelse och innehåll till både en live- och online publik.
Mobergs deltar på plats på Slagthuset i Malmö och som partner kan vi därför erbjuda våra kunder 20% rabatt på priset. Välj bara det alternativ som passar dig bäst, digitalt eller fysiskt deltagande.

Anmäl dig till den digitala konferensen

Pris 1996 SEK ex moms (ordinarie pris 2495 SEK)

 

Anmäl dig till den fysiska konferensen

Pris 2799 SEK ex moms (ordinarie pris 3499 SEK)

 

Varför använder vi inte mer återvunnet plastmaterial?

Det största problemet när vi ska använda mer återvunnet material är att det idag är brist på återvunnet plastmaterial av tillräckligt hög kvalitet för alla typer av produktion. I en hel del plastproduktionsprocesser kan det återvunna materialet idag inte uppfylla kraven på mekanisk stabilitet, temperaturtolerans och tolerans av andra material……

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!