Välj en sida
Nu märks det att hjulen börjar rulla fortare igen. Både beställningar och förfrågningar har tydligt ökat efter semestern.
Vårt nya produktområde med detekterbara produkter har etablerats med mer kontinuitet i beställningarna. Intresset och förfrågningarna på genomlysning med röntgenteknik har också ökat. Kanske beror det på reportaget i PackMarknaden nr 4 där det gjordes en uppföljning på incidenten med upptäckta glaspartiklar i förpackad kycklingfilé. Kanske beror det på bättre vilja och förmåga att investera i produktinspektion och att vi har en bra och väletablerad mässa annalkande. Det ska bli spännande att få träffa branschen på Pack & Emballage mässan i Stockholm den 20-21 oktober. Vi finns där – Kommer Du?

Nu märks det att hjulen börjar rulla fortare igen. Både beställningar och förfrågningar har tydligt ökat efter semestern.

Vårt nya produktområde med detekterbara produkter har etablerats med mer kontinuitet i beställningarna. Intresset och förfrågningarna på genomlysning med röntgenteknik har också ökat. Kanske beror det på reportaget i PackMarknaden nr 4 där det gjordes en uppföljning på incidenten med upptäckta glaspartiklar i förpackad kycklingfilé. Kanske beror det på bättre vilja och förmåga att investera i produktinspektion och att vi har en bra och väletablerad mässa annalkande.

Det ska bli spännande att få träffa branschen på Pack & Emballage mässan i Stockholm den 20-21 oktober. Vi finns där – Kommer Du?

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!