Välj en sida

Inom hygienzonen finns alltid en risk att små produktionstillbehör och personliga accessoarer eller delar därav kan hamna i produktflödet eller förpackningarna. En sådan incident kan få allvarliga konsekvenser såsom försämrat rykte, skadeståndsanspråk och dyra produktåterkallelser.

Detekterbara tillbehör för industrin

Detekterbara tillbehör för industrin

Så länge de främmande föremålen är av metall eller glas kan metall- och röntgendetektorer på ett säkert sätt förhindra att skadan inte når kunden. Däremot är det bara i vissa applikationer som hårdplast- och gummiprodukter kan detekteras med röntgen.
För att utnyttja investeringar i metall- och röntgendetektorer fullt ut bör man ersätta plast-, gummi- och textilprodukter med andra detekterbara material. Därför lanserar Mobergs nu ett brett sortiment av produkter, som är vanligt förekommande inom livsmedels- och läkemedelsproduktionen, i detekterbart utförande. Exempel på detta är hårnät, handskar, plåster, öronproppar, muggar, pennor, buntband (stripes), o-ringar, sugkoppar, gummilister, duk, knivar, skrapor, skyfflar, omrörare och skopor.
På Mobergs har man dessutom en komplett mekanisk verkstad för framtagning av kundanpassade maskinkomponenter i detekterbar plast och kan ombesörja formsprutade produkter efter egen design.

Mer info hittar du på http://metalldetektorer.se/detekterbara-verktyg.htm

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!