Välj en sida

Sommaren är här – beställ i god tid innan semestern

Nu har värlmen äntligen kommit med besked och snart är det semestertider. Ett tips från oss på Mobergs är att se till att beställa era detekterbara produkter i god tid så att ni slipper vänta på leveranser tills semestern är över.

Hela sortimentet av detekterbara produkter hittar ni här

Här är lite exempel på detekterbara pennor i lager för snabb leverans

 

Permanent markeringspenna (ej infällbar)

Permanent markeringspenna
(ej infällbar)

Våra permanenta markeringspennor är högkvalitativa och har ett detekterbart hölje. Penna är speciellt utformad för livsmedels- och läkemedelsindustrin och kan användas som en del av HACCP. Permanenta märkpennor är lämpliga för användning i alla miljöer för livsmedelsapplikation.

permanent markeringspenna (infällbar spets)

Permanent markeringspenna
(infällbar spets)

Våra permanenta markeringspennor är högkvalitativa och har ett detekterbart hölje. Pennan är speciellt utformad för livsmedels- och läkemedelsindustrin och kan användas som en del av HACCP. Permanenta märkpennor är lämpliga för användning i alla miljöer för livsmedelsapplikationer.

whiteboardpenna (infällbar spets)

Whiteboardpenna  (infällbar spets)

Pennan har ett bläck som är raderbart när det används på kompatibla whiteboardytor. Den är även infällbar, vilket betyder att där är inget lock att förlora. Lämpar sig för användning i alla miljöer med livsmedelsapplikation.
Artikelnr: 145-A05-PXX-AXX

whiteboardpenna med kork

Whiteboardpenna  (med kork)

Pennan är speciellt utformad för livsmedels- och läkemedelsindustrin och kan användas som en del av HACCP. Metalldetektor- och röntgensynlig whiteboardpenna som har ett bläck som är raderbart när den används på kompatibla whiteboardytor. Dessa pennor är lämpliga för användning i alla miljöer för livsmedelsapplikation.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!