Välj en sida

Bättre matkvalitet, lönsamhet och mindre matsvinn – allt i ett

Låter det intressant?
Då berättar vi gärna mer om automatiserad livsmedelsinspektion med detektering av främmande föremål och ytinspektion och hur det kan lyfta er lönsamhet och bidra till en mer hållbar livsmedelsproduktion framöver.
Vi har tidigare fokuserat på inspektion av förpackningar med hjälp av visionslösningar, men nu vill vi även lyfta den så viktiga matkvaliteten och hur visionssystem kan användas för att optimera kvaliteten långt tidigare i processen.

topping web3 600

Är det rätt mängd nötter på bakverket?

Det som är viktigt för konsumenten bestämmer vad som är viktigt för er som producenter att inspektera. Det kan röra sig om mängden topping på en djupfryst pizza, lagom många hål i osten eller nötter på bakverket eller huruvida en viktig sås finns med i förpackningen till färdigrätten eller ej. Allt detta kan inspekteras med hjälp av TriVisions system för ytinspektion.
När kunderna känner sig trygga med att kvaliteten är att lita på, så ökar den så avgörande lojaliteten till er som matproducenter. I faktiska siffror innebär det lägre kostnader för reklamationer och lägre personalkostnader tack vare automatiserad inspektion i produktionslinjen

Värdefulla insikter optimerar produktionen

Att veta vad som gick fel när dåliga produkter har gått igenom processlinjen är nödvändigt för att kunna optimera produktionsprocessen. Förutom att inspektera alla produkter och kassera de som inte uppfyller kraven, så genererar Trivisions system också data ifrån alla inspektioner för att kunna få djupgående statistiska data.

De värdefulla insikter som skapas kan sedan användas för att optimera produktionsprocessen och öka lönsamheten tack vare mindre svinn och lägre kostnader. I somliga fall kan även matkvaliteten bli ännu högre, även om den redan är på en hög nivå.

Laptop www
matinspektion www

Vilka är era behov av inspektion?

Det breda användningsområdet för visionssystem betyder att ni kan inspektera olika saker, helt baserat på era behov och era kunders behov. Här kan du t.ex. läsa mer om inspektion av ost och ostförpackningar hos TriVision A/S.

Så vad vill ni fokusera på i inspektionsprocessen av era produkter?

Kontakta oss gärna på sales@mobergs.se om ni vill veta mer om våra lösningar för livsmedelsinspektion.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!