Välj en sida

Många viktiga frågor diskuterades på Recyclingdagen

I onsdags den 11 oktober arrangerades Recyclingdagen i ljusa fina lokaler på Helsingborg Arena. Ett mycket välorganiserat evenemang för ca 120 deltagare. Mobergs var med som partner och utställare såsom många år tidigare.
Det blev som väntat många intressanta samtal med både nya och gamla bekantskaper. Dessutom fanns flera intressanta och spännande föredrag på programmet, med stort fokus på plastförpackningar. Hur ska vi öka andelen återvunnen plast i våra förpackningar och hur vi ska lyckas få alla förpackningar återvinningsbara till 2030 var några av utmaningarna som diskuterades.

Få bättre koll på den återvunna plasten med Flake Scan

Flake Scan

Flake Scan med multisensorer

Med analyssystemet Flake Scan får ni koll på den återvunna plasten. Flake Scans multisensorer används för att köra prover som analyserar fördelning av olika sorters plast och färger i samma system.

Multisensorerna innebär tidsvinster och fördelar för vidare bearbetning och ökar möjligheterna för återanvändning av plastmaterialet.

Läs mer här

Logo Fakuma web transparent

På väg till Fakuma i Friedrichshafen?

Den 17 oktober öppnar dörrarna till Fakuma-mässan i Friedrichshafen, en viktig mötesplats för plastbranschen. I år presenterar nästan 1500 utställare det senaste från sitt internationella utbud av produkter och tjänster på världens ledande mässa för industriell plastbearbetning. På Fakuma får vi som är i branschen full koll på allt som har med plastteknologi att göra.

Här kan du läsa mer om utställare och program

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!