Välj en sida

PRESSMEDDELANDE

Mobergs Produktkontroll AB har ingått avtal med belgiska Engilico för att komplettera sitt utbud av lösningar för kvalitets- och produktkontroll i livsmedels- och tillverkningsindustrin. Engilico har specialiserat sig på in-line förseglingsinspektion för flexibla förpackningar med SealScope® – ett system som levererar 100% förseglingsinspektion.

-”Vi är väldigt glada över att få in denna in-linelösning för förseglingsinspektion i vårt erbjudande”, säger Anders Johansson som ansvarar för affärsutveckling och projekt hos Mobergs.
-”Det är en mycket fördelaktig teknologi som kan hjälpa våra kunder att förbättra förpackningskvaliteten och produktiviteten.”
 

Vi är glada över att få samarbeta med Mobergs erfarna team av kvalitetskontrollspecialister, tillägger Olivier Georis, VD och verkställande direktör för Engilico. Det är en utmärkt möjlighet för Engilico att erbjuda SealScope® tätningsinspektion till kunder på den skandinaviska marknaden.”

Om SealScope®

SealScope® är en patenterad in-linelösning för 100% täthetsinspektion som övervakar förseglingsprocessen. Den består av en eller flera sensorer, ett styrskåp med pekskärm och intuitiv programvara.
SealScope® är kompatibel med nästan alla förpackningsmaskiner som producerar flexibla förpackningstyper inklusive ”pillow bags”, flowpack och ”pouches” och kan verifiera upp till 500 förpackningar per minut.

 

Huvudfunktioner:

  • Detektering och avvisning av defekta förpackningar p.g.a. rynkor eller produkt i försegling
  • Optimering av förpackningsprocessen för högre utgående förpackningskvalitet och prestanda samt tillgänglighet för förpackningsutrustning.
  • Övervakning av förseglingsprocess och larm vid överskridande av tröskelvärden
  • Loggning och visualisering av produktionsdata.

Om Engilico

Engilico (Rotselaar, Belgien) levererar innovativ teknik för att inspektera, övervaka och optimera förseglingsprocessen av flexibla och styva förpackningar. Tekniken är oberoende av förpackningsmaskiner och gör det möjligt för kunder att uppnå bättre förpackningskvalitet, högre förpackningsproduktivitet och automatisering.

Engilicos lösningar erbjuder förpackningsintegritet och säkerställer hållbarhet, vilket ökar kundnöjdheten och stärker varumärken för ledande internationella företag inom den globala livsmedels- och tillverkningsindustrin.
Engilico finns i hela världen och blev en del av PACRAFT-gruppen, ett dotterbolag till Nabtesco (Tokyo, Japan) 2021. – www.engilico.com .

Om Mobergs

Mobergs har mer än 35 års erfarenhet av produktkontroll och materialsortering för den skandinaviska tillverknings-, process- och återvinningsindustrin. Med specialisering på metalldetektorer, magneter, röntgenteknik, vågar, vision och optiska sorteringssystem säkerställer vi produktflöden utan avvikelser.

För mer information:

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Sverige
https://mobergs.se/

Kontaktperson Mobergs
Anders Johansson
E-post: anders@mobergs.se
Tel: +46 (0)40 680 80 60

Engilico BV
Wingepark 55b
3110 Rotselaar
Belgien
www.engilico.com

Kontaktperson Engilico
Renaat Van Cauter
renaat.vancauter@engilico.com
Tel. +32 16 49 81 30

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!