Välj en sida

Mobergs Produktkontroll är återförsäljare för Sesotec ASM:s optiska sorteringsmaskiner för bulkgods såsom gryn, bönor, nötter, flingor och granulat.
Nyligen var Mobergs på plats i testlabbet på fabriken i italienska Bologna där kundernas produkter testas på alla upptänkliga vis.

testlabb bologna
Rapport från testlabbet i Bologna 4

Skicka egna prover för test 

Vår leverantör Sesotec ASM välkomnar alla befintliga kunder att skicka prover för test, och självklart går det också utmärkt att åka dit och vara med på plats.
Varför inte göra som vår senaste kund, ta tillfället i akt att kika på ett annat högpresterande och välkänt varumärke i samma stad; Lamborghini muséet och fabriken där bilarna tillverkas.

Museo Lamborghini
Rapport från testlabbet i Bologna 5

Quasar
– den intelligenta optiska sorteraren

En av de avancerade optiska sorteringsmaskinerna som tillverkas och testas på fabriken i Bologna är Quasar, den intelligenta sorteraren. Quasar är ämnad för bulkgods såsom gryn, bönor, nötter, flingor och granulat och har en ny avancerad optisk processor. Maskinen rensar bort partiklar som helt eller delvis avviker i färg, form eller sammansättning med mycket hög precision och enkel hantering.  Läs mer här

Se också filmen om optisk sortering med hjälp av avancerade sorteringsmaskiner från Sesotec ASM här nedanför.

Quasar
Rapport från testlabbet i Bologna 6

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!