Referenser

Ett urval av referenser presenteras här. Vi har även referenslistor uppdelade i branscher och produktgrupper som vi gärna lämnar ut vid förfrågan.

 

Titta också på våra pressklipp här


Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter

”En helt annan noggrannhet gör att vi får en bra färdig produkt direkt. Vi höjer kapaciteten mycket. Ju mer man hanterar produkten ju mer slår man sönder den, och då blir det större svinn. Det slipper vi nu. Om vi hanterar den en gång istället för tre så får man mer nettoprodukt i slutändan.”

Oskar Zedig, Odling & produktion, Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter
– Kalmar Ölands Trädgårdsprodukter ägs av odlare på Öland och i närliggande landskap på fastlandet. Odlarna levererar sina grödor till företaget som rensar och säkrar kvalitén, ursprungsmärker och paketerar för försäljning till grossister och livsmedelsföretag. Läs mer här


Lantmännen Cerealia, Linköping

”Vi är mycket nöjda med de nya investeringarna i vår produktion. Driftsättningen av den optiska sorteringsmaskinen gick snabbt och smidigt och den är lättare att hantera än den tidigare maskinen. Den nya metalldetektorn motsvarar våra förväntningar när det gäller prestanda.”

Peter Syrén, Lantmännen Cerealias produktionschef i Linköping
– Lantmännen Cerealias fabrik i Linköping har huvudsakligen hand om paketering av GoGreens sortiment av gula ärtor, bönor, linser och andra torra varor. Läs mer här

Lantmännen, Malmö

”Vi har flera stycken metallutkastare sedan tidigare och de fungerar väldigt bra – nu har vi köpt fler. Vi testar dem själva varje vecka och får en årlig service från Mobergs.”

Örjan Brönmark, Teknisk chef, Lantmännen Mills, Malmö
– Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.

Plastal AB, Göteborg

”Vi har dubbelkontroller i vår produktion. Dels en tunnel som ser till att det inte finns metalldelar kvar i de stötfångare vi kasserar. Dels ett magnetgaller där det granulerade granulatet passerar så att det som ska bli nya stötfångare inte innehåller metalldelar.”

Emil Arnesson, Teknisk Chef på Plastal AB, Göteborg
– Plastal AB är en ledande leverantör av specialtillverkade plastkomponenter till fordonsindustrin.

Returpack AB

”En pantad burk ska bli en ny burk. För att minska miljöbelastningen så vill vi på Returpack leverera en så ren aluminiumfraktion som möjligt till smältverken. För att separera stål från aluminiumet använder vi på Returpack en överbandsmagnet som effektivt tar bort stål. Därefter har vi en virvelströmsseparator som separerar allt material som inte är aluminium så som plast, trä, glas och övrigt material. Dessa två steg av sortering medför att Returpack kan leverera material av mycket hög kvalitet.”

Kjell Petersson, Produktionschef på Returpack AB
Returpack AB är ansvariga för hela Sveriges pant av metallburkar och återvinningsbara PET-flaskor.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!