Välj en sida

Ha en glad midsommar och en avkopplande semester

Nu har alla studenterna sprungit ut i sommarvärmen och semestertider hägrar för många av oss. Vi på Mobergs tänkte också ta lite ledigt, så kontoret och lagret kommer tidvis att vara obemannat, så får ni inte tag i oss personligen så går det fint att ringa 040-680 8060 eller mejla till sales@mobergs.se.
Vi kontrollerar e-post och röstbrevlåda regelbundet och återkommer så fort vi kan.

Vi på Mobergs önskar en riktigt fin sommar!

 

Permanent markeringspenna (ej infällbar)

Mobergs söker ny medarbetare!

Är det kanske dig vi söker? Skicka gärna in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret på vår hemsida. Berätta lite om vem du är, vilken arbetslivserfarenhet du har och varför du är intresserad av att jobba hos oss.

permanent markeringspenna (infällbar spets)

Med serviceavtal kan du ligga kvar i hängmattan i sommar

Ibland händer det som inte får hända, och ofta mitt i semestertider. Mobergs erbjuder vi förmånliga serviceavtal där vi på årlig basis kommer ut en eller flera gånger för att verifiera funktion och prestanda på magneter och metalldetektorer.
Med planerad service slipper ni onödiga kostnader som tillkommer vid akuta insatser. Er utrustning som blir servad årligen bidrar till att ni kan upprätthålla de kvalitetskrav som ni är certifierade för.

whiteboardpenna (infällbar spets)

Beställ era reservdelar i god tid

Se till att beställa era viktiga reservdelar till er produktion i god tid innan semestern. Att ha de ledtidskritiska komponenterna säkrade i ett reservdelslager skapar trygghet och säkerställer att er produktion inte behöver stå stilla någon längre tid. Hos Mobergs kan vi lagerhålla era reservdelar. Vi gör en gemensam beräkning på vilka som är de lämpligaste reservdelarna att lagerhålla för er räkning.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!