Välj en sida

Här på IFFA-mässan samlas alla ledande aktörer i köttindustrin för att dela med sig av kunskap, ta del av nyheter, innovationer och naturligtvis för att visa upp sina egna mest fördelaktiga sidor.

Vi vill förstås lyfta och tipsa om Mobergs Produktkontrolls duktiga leverantörer Trivision (monter E41B i hall 9.1), Sesotec (monter C58 i hall 9.1) och Detectamet (monter E51 i hall 11).

IFFA RGB
Senaste nytt för köttindustrin på IFFA i Frankfurt 4 - 9 maj 4

Minskat matsvinn med nytt visuellt inspektionssystem från Trivision

Mobergs leverantör TriVision använder industriell optisk teknik med snabba och högupplösta kameror för att upptäcka skavanker på produkterna. Det är en mycket lovande teknik som kan minska matsvinnet. Industriell optisk teknik har funnits i mer än 40 år, men under de senaste 15–20 åren har tekniken blivit alltmer utbredd genom den breda distributionen av automatiserad produktion.

Med hjälp av inspektionssystemet VisioPointer kan man med visuell inspektion hitta optiska avvikelser, otäta förpackningssvetsar, feltryckta texter, koder m.m.

Besök Trivision i monter E41B i hall 9.1

Senaste nytt för köttindustrin på IFFA i Frankfurt 4 - 9 maj 5

raycon d plus web
Senaste nytt för köttindustrin på IFFA i Frankfurt 4 - 9 maj 6

Sesotec demonstrerar röntgeninspektion för detektering av främmande föremål

Mobergs leverantör Sesotec har ett brett sortiment av lösningar för detektering av främmande föremål av metall, glas, sten mm. De visar bland annat upp Raycon D+ – en röntgendetektor med modern röntgenteknik som anpassar energibehovet efter produkten som undersöks.(se bilden här bredvid)

Raycon EX1 är en kompakt, lätthanterlig och prisvärd röntgen för förpackade livsmedel som också kan undersökas närmare i Sesoctecs monter C58 i hall 9.1.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!