Välj en sida

Välkomna på husmässa med nytt fokus den 8 – 12 maj

Vi har nöjet att bjuda in dig/er till ny husmässa vecka 19 mellan den 8 – 12 maj. Nu fokuserar vi på utrustning för bulkgodshantering där optisk sortering är vårt dragplåster.

Vårt koncept från förra husmässan med bokade tider var uppskattat, vilket det bl.a. skrevs om i tidningen PackMarknaden.

Vi vill gärna att du/ni kommer. Skicka bara ett mejl till sales@mobergs.se med vilken dag och tid ni vill komma och hur många ni är.

Välj tid på dagen mellan:
09.00 – med frukostfralla och visning
12.00 – med lättare lunch och visning
15.00 – med eftermiddagsfika och visning

På plats demonstrerar vi den optiska sorteringsmaskinen Eureka, som är en mindre maskin för labb eller små flöden men har precis samma optik, prestanda och operatörsgränssnitt som Quasar.
Vi visar även en helautomatisk magnetseparator, metallavskiljare för både fallrör och pneumatisk transport samt nya vågar.

Anmäl dig/er till sales@mobergs.se! Vi ser fram emot att ses!

På temat optisk sortering…

eureka 800

Eureka – optisk sortering för små flöden och laboratoriumsmiljö

Optisk sortering på högsta nivå av små flöden och i laboratorium. Eureka har en helt ny optisk processarkitektur som kallas Logic. Den består av en kombination av kraftfull hårdvara och avancerade mjukvarualgoritmer, väldigt snarlik den mänskliga hjärnans förmåga att processa visuell information. Eureka hanterar flera parametrar samtidigt såsom färg, konsistens, form och storlek.

Egenskaper
– Kompakt och flyttbar
– High resolution kameror med True-Color bildprocessorteknologi
– Avancerad SWIR infraröd sensor som sorterar baserat på fysiska och organiska egenskaper

Läs mer om Eureka här

Quasar 4000 16

Quasar

Den optiska sorteringsmaskinen Quasar är ämnad för bulkgods såsom gryn, bönor, nötter, flingor och granulat. Den har en ny avancerad optisk processor.

Maskinen rensar bort partiklar som helt eller delvis avviker i färg, form eller sammansättning med mycket hög precision och enkel hantering.

Mer om Quasar hittar du här

Detta är endast ett axplock av allt vi har att titta på i vårt showroom i Staffanstorp. Är det något speciellt du är intresserad av så berätta gärna vid anmälan så förbereder vi gärna ett anpassat program för er. Boka ert besök hos oss på sales@mobergs.se eller ring oss på 040-680 80 60.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!