Välj en sida

Genomlysande kontroll

Kompletta inspektionssystem för industrin

Har du en skruv lös?

Metalldetektorer & magnetseparatorer

Vision

Visionslösningar för bättre lönsamhet och mindre svinn i livsmedelsindustrin

Vi skiljer på skrot och korn

Sorteringsutrustning för lönsam återvinning

Detektera mera

Redskap & skyddsutrustning i detekterbar plast

Har du koll på vikten?

Hygieniska vågar för statisk och dynamisk vägning

Var rädd om maskinerna

Kvalitetskomponenter och specialutrustning

Mobergs har mer än 35 års erfarenhet av produktkontroll och materialsortering för den skandinaviska tillverknings-, process- och återvinningsindustrin. Med specialisering på metalldetektorer, magneter, röntgenteknik, vågar, vision och optiska sorteringssystem säkerställer vi produktflöden utan avvikelser.

100 % Förseglingsinspektion för flexibla förpackningar

100 % Förseglingsinspektion för flexibla förpackningar

I dagens livsmedelsindustri är täta förpackningar avgörande för att säkerställa matens säkerhet, hållbarhet och kvalitet. Tidigare i våras inledde Mobergs ett samarbete med belgiska Engilico för att komplettera sitt utbud av lösningar för kvalitets- och produktkontroll i livsmedels- och tillverkningsindustrin. SealScope® är en intelligent in-lineteknologi för 100 % förseglingsinspektion och processövervakning för flexibla förpackningar.

Mycket att utforska på IFAT i München 13 – 17 maj

Mycket att utforska på IFAT i München 13 – 17 maj

Innovation och återvinning på IFAT i München 13 - 17 maj Många viktiga ämnen kommer att avhandlas under den kommande IFAT mässan i München den 13 - 17 maj. Digitalisering, återvinning, dricksvattenförsörjning och klimatresilienta lösningar för våra samhällen. Vilka...

Tekniker sökes till framtidsbransch

Tekniker sökes till framtidsbransch

Tekniker till framtidsbransch! Vi är marknads- och teknikledade inom vår bransch och nu letar vi efter vår nästa nyckelspelare inom teknisk support. Vi på Mobergs är ett tight team och söker dig som trivs med frihet, variation och ansvar. Vi erbjuder en arbetsplats...

Detekterbar vårnyhet

Detekterbar vårnyhet

Vårnyhet inom detekterbara produkter! Så här lagom till de första vårkänslorna har Mobergs fått in en ny sorts detekterbar blåspistol tillverkad av 100% livsmedelsgodkänd plast. Tillverkaren CEJN har gjort en pedagogisk film som vi gärna vill tipsa om.Kolla också...

Välkommen till vårt showroom i Staffanstorp!

Kom bara förbi så visar vi det senaste. Ta gärna med egna produkter att testa med. Hör av er till oss på sales@mobergs.se så bokar vi en tid. Vi ses!

Sesotec utb

MOBERGS VET VAR DEN HÄR KAN HAMNA

Med metalldetektorer, magneter, röntgenteknik, vågar samt optiska kontroll- och sorteringssystem säkerställer vi produktflöden utan avvikelser.

vet2Delar av metall, glas eller sten som hamnar på fel ställe är till skada både för människor och maskiner.

Mobergs Produktkontrolls affärsidé är att leverera kompletta lösningar för detektering och avskiljning av metaller och andra främmande föremål.

Vi bygger samman komponenter av välkända fabrikat till kundanpassade system – så att de enkelt och med minimala flödesförändringar kan integreras i kundernas produktions-, förpacknings- och återvinningslinjer.

Efter leverans följer vi upp med idrifttagning, utbildning, serviceavtal och validering för att säkerställa en trygg funktion på lång sikt.

Kontakta oss så kommer vi tillsammans överens om den lösning som passar just för er verksamhet. Ring oss på 040-680 80 60 eller skicka mejl till sales@mobergs.se.

Vi hoppas att du hittar vad du söker?

Om inte så kontaktar vi dig gärna och guidar dig vidare.
Fyll i dina kontaktuppgifter här!